Lerjéus och Ingvarsson - nästa säsongs proffsdomare?

                                         
     


Förra veckan stal Michael Lerjéus två poäng av Djurgården när han blåste frispark efter att Drugge känt vinddraget från Tauer och ramlat. En frispark som Trelleborg kunde kvittera på, i 93:e minuten.

Igår hände det igen. Denna gång var det Martin Ingvarsson från Hässleholm som var tjuven. Vid ställningen 1-1 mellan Djurgården och Göteborg forcerar DIF för ett ledningsmål. Göteborgarna hänger inte med och blir tvungna att stoppa en boll med handen - i straffområdet! Martin Ingvarsson tittar snällt åt ett annat håll (möjligtvis upp mot Håkan Mild på läktarplats) och i den efterföljande kontringen gör Göteborg 2-1 ur ett misstänkt offsideläge.

Och det är inte första gångerna den här säsongen domarna varit totalt anti-DIF. Vem minns inte Rajalaksos klockrena tackling som resulterade i ett rött kort och efterspelet med en igensmälld dörr som utökade avstängningen till 3 matcher.

Jag tvivlar på att dessa domare kommer att bli bättre för att de blir proffs och istället för ett civilt jobb kan sitta och spela Xbox fram till matchstart.

Kuk blir världsarv!

Unesco har nyligen lagt till ett par platser på sin världsarvslista. En av dessa är Kuk, ett träskområde i Papua Nya Guinea. Vi kan även läsa att Kuk ståtar med sina 1500 meter över havsnivån. Imponerande! För er som blev så intresserade av att se denna Kuk, glöm för guds skull inte att skriva med Papua Nya Guinea när du söker efter en lämplig bild.

  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0